Teknoloji

Akıllı Telefonlara Star Işığı Dopingi

Bu telefon vivo’nun orta segmente yeni getirdiği V30 akıllı telefonu ama bu telefonun çok önemli bir farkı var o da arkasındaki Star Işığı özelliği.

Star Işığı, fotoğraflarda ve videolarda LED flaştan kaynaklanan sorunları tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyor. vivo V30’daki bu yeni Star Işığı normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayabiliyor. Böylece flaşla çekildiğinde doğallığını kaybeden fotoğrafların önüne geçilebiliyor.

vivo V30 ile hem iç ve dış mekanlarda hem gün içinde hem de akşam fotoğraflar çektik. Gerçekten de bu eklentinin büyük fark yarattığını söyleyebiliriz. Özellikle yumuşak ışık yayması sayesinde çekilen fotoğrafların renkleri gerçekteği çok daha yakın çıkıyor.

Bu arada vivo V30’un arkasında toplam 3 kamera var. Bunlardan biri VCS teknolojisine sahip 50 MP ana kamera olurken, diğeri de yine 50 MP 119 derecelik ultra geniş açılı lens ve 3 MP bokeh kamerası.

vivo V30, teknik tarafta da güçlü bir telefon olmuş. Ancak en büyük farkı garantili pil ömrüyle yaratıyor. Gerçekten buna bir bakmanız lazım. Detaylı incelemesi sitede yayında. Linki de profilde bulabilirsiniz.

kibriscik-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu