Yaşam

Başkan Altay, Uğur Işılak Konserinde Konyalıların Coşkusunu Paylaştı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenen Uğur Işılak konserinde Konyalılarla bir araya geldi. Cumhuriyetin 100. yılında Türk gençliği için çok daha büyük ve güçlü bir Türkiye inşa edeceklerini belirten Önder Altay, Işılak ile birlikte müzik eşliğinde Konyalıların coşkusuna ortak oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Konserinde Uğur Işılak, sevdiği eserleri Konyalılar için seslendirdi.

Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenen Gençlik Konserine katılan ve Konyalıların coşkusuna ortak olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sahnede yaptığı konuşmada gördüğü görüntüden çok memnun kaldığını söyledi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK DAHA BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE KURACAĞIZ”
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Uğur Işılak’ı Konyalılarla buluşturmak istediklerini kaydeden Önder Altay, “İnşallah bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Cumhuriyetimizin 100. yılında inşallah çok daha büyük ve güçlü bir Türkiye’yi gençlerimiz için inşa edeceğiz. Sizlerin desteğiyle bunu yapacağız. Konya bize her zaman çok yüksek destek verdi. Desteğinizin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN ALTAY MÜZİKE UĞUR IŞILAK İLE EŞLİK ETTİ
Konya’da sevilen müziği ve türkülerini seslendiren Uğur Işılak, kendisini dinlemeye gelen Konyalılara keyifli bir akşam yaşattı. Önder Altay mikrofonu alıp Uğur Işılak’a biraz müzik eşliğinde eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müziği çalınca sahadaki coşku doruk noktasına ulaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu