Yaşam

Esra Erol: Empati kurarken hikâyeleriyle dikkat çekiyor

Esra Erol gerçek hikâyelerle empati kurarken, hikâyelerin ortasında yaptığı çok özel sohbetlerle de dikkat çekti…

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol, “Çok yorucu çünkü tüm gücümle programdayım. Yıprandım, yoruldum. Eğer sorunu çözdüysem, bir kayıp buldum,” dedi. Bir yaramı iyileştirdiğimde ‘İyi ki bu işi yapıyorum’ diyorum.”

ÇOCUKLUĞUMDAN MEMNUNUM

Ahmet Mümtaz Taylan’ın duygusal sorusu “Çocukluğunuzdan memnun musunuz?” a: “Çocukluğumdan memnunum. Büyüdüğüm ev, ev içinde yaşadığım deneyimler, annemin ve babamın öğretileri, babam memurdu, ben kolay şartlarda büyüyen biri değilim .

Her zaman okuyan, anlatan ve yol gösteren bir baba ve her zaman mücadele eden, iyilik aşılayan bir anne ile büyüdüğüm için ikisini de temsil ettiğimi düşünüyorum. “Ben onlardan razı oldum, onlar da benden razı olsunlar…” diye cevap verdi.

ALİ’YE BOYU DEĞİL İYİ BİR İNSAN OLDUĞU İÇİN AŞIK OLDUM

Esra Erol, eşi Ali Özbir’le olan bağını ve aşkını şöyle anlattı: “İyi bir insan olduğu için aşık oldum, erdemli ve vicdanlı olduğu için aşık oldum; önemli olan kim olduğu, boyu kaç olduğu değildi. o…

Karşımdaki kişi iyi bir insandı çünkü iyi insanları severim. “Sanırım bu dünyadaki diğer savaşçımı buldum” dedi.

KADIN VE ERKEK ARASINDA BÜYÜK BİR AYRIMCILIK VAR

KADIN KUŞAĞI SÖYLEMEK BİLE AYRIMCILIKTIR

“Esra Erol da kadın-erkek ayrımına şu sözlerle değindi: “Kadının yaptığı iş ile erkeğin yaptığı iş arasında büyük bir ayrım var. Kadın kuşağı olarak adlandırılmak bile bu ayrımcılığı göstermektedir. “Toplumun her kesimine hitap ediyorsunuz ama bu kadın kuşağı olarak nitelendiriliyor.”

beyoglu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu