Haber

Gençlerbirliği-Boluspor kuraları

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kaloğlu, her iki gruptaki oyuncuları mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, “3 puan almak için çıktık, planımız buydu. Boluspor’un defansif çıkacağını zaten biliyorduk. Son haftalarda 5 kişilik bir oluşumla yaklaştık, çalışmalarımızı da buna göre yaptık ama verimli olamadık.” “Ayaklarımızın iyi ve kaliteli olmamasını, bazı sakat oyuncularımızın temposunun düşük olduğunu düşünürsek daha verimli olabilirdik” dedi.

Özellikle ilk yarıda istedikleri oyunu gösteremediklerini anlatan Kaloğlu, “Devreden sonra farklı bir dizilişe geçerek rakip iç ve yan alanları bire bir oyunculara bıraktık. İkinci yarıda neredeyse hedefimize ulaşamayan bir Boluspor takımı vardı, sadece son bölümlerde biraz risk aldık. Pozisyonlarımız var ama daha verimliler. “Orada olmalıydık. Son dakikalarda çok net bir pozisyon yakaladık, o gol gerçekleşseydi yine farklı olabilirdi.” dedi.

Kaloğlu, “Ama bir puan bir puandır, rakibimiz iyi mücadele etti. İkinci yarıda oyunu daha iyi kontrol ettik ama verimli olamadık. Daha iyisini yapacağız. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz, bu yüzden tebrik ediyorum” dedi. oyuncularım. Onlarla gurur duymaya devam ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Bizim için deplasmanda alınan puan önemli. Kaybetmeme kültürü, kazanma kültürü oluşturmaya çalıştığımız takımda en azından kaybetmemek güzel. Biz de bir pozisyon verdik” dedi. Gençlerbirliği’ne son dakikalarda fazla pozisyon vermedik. Gençlerbirliği’nin kadrosunda Süper Lig tecrübesi olan oyuncular var. Maçın ilk yarısı planladığımız gibi geçti.” dedi.

Koşukavak, maçın son bölümünde kazanmak için çok geniş alanlar ele geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Maalesef skoru lehimize çeviremedik çünkü geçiş ataklarına ve taşıyıcı oyunculara pas verme ihtiyacı hissettik. Maçın son dakikasında iyi bir pozisyon yakaladık, az önce onlar da vardı, biz de yapabilirdik. Gol atabilseydik kazanırdık. Bir puan deplasmanının iyi olduğunu düşünüyoruz. Aslında geçişleri biraz daha iyi yapsaydık kazanabileceğimiz bir maçtı. İnşallah önümüzdeki maçlarda puan alırız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu